Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular, Negociabil, vand 3 camere dec, Colentina

87 m2, 8/8, an constructie: 1987

80.000 €

Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2019
Rata credit de la 2,178 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

PARTICULAR NEGOCIABIL vand 3 camere decomandate, Colentina Fundeni, Restaurant Margineni, ET 8/8, renovat, gresie faianta parchet, termopan 5 camere Salamander, usa metalica, centrala termica ,balcon inchis, bloc 1987,instalatie sanitara si termica schimbate , tevi cupru , 2 bai, cada si cabina dus, bloc reabilitat. NEGOCIABIL. Daca  doriti puteti sa-mi lasati  mesaj  aici. tel  0736. 948

Detalii imobil Particular, Negociabil, vand 3 camere dec, Colentina

Camere 3
Strada sos Fundeni
Suprafata 87 m2
Etaj 8/8
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1987
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..