Acest anunt nu mai este activ

Apartament format din doua camere plus pod individual-complet mobilat

48 m2, 3/3, an constructie: 2016

65.000 €

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2019
Rata credit de la 1,770 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament format din doua camere + pod individual, locuința luminoasa - poziționare S-E, situat intr-un bloc avand regim de înălțime D+P+3E, edificat in anul 2016. Zona este una cu blocuri noi și regim mic de înălțime, situată in capătul b-dului Constantin Brâncoveanu, in spatele mall-ului Grand Arena, strada Postalionului nr. 53-55. Apartamentul a fost achiziționat direct de la dezvoltator, este racordat și contorizat separat la toate utilitățile (apa, gaze, curent electric, canalizare). Suprafața totala utila este 48 mp plus podul desfășurat pe întreaga suprafața a apartamentului. Imobilul este decomandat, doua balcoane închise, tâmplărie tip termopan, rulouri exterioare aluminiu. Se vinde mobilat și utilat (centrala termică, frigider, aragaz+hota, mașina de spălat rufe, mașina de spălat vase, aer condiționat, corpuri de iluminat) Este foarte bine întreținut, fără vicii de construcție. Apartamentul beneficiază de loc de parcare privat. Toate actele la zi, imobil neipotecat. Se accepta plata prin credit bancar. Colaborare cu agenții imobiliare. Eliberabil imediat. Se pot solicita mai multe imagini sau detalii suplimentare la adresa de mail sau numărul de telefon asociate anunțului.

Detalii imobil Apartament format din doua camere plus pod individual-complet mobilat

Camere 2
Strada Postalionului
Suprafata 48 m2
Etaj 3/3
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..