Acest anunt nu mai este activ

Casa vila

450 m2, P+1+2, an constructie: 2010

800.000 €

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2019
Rata credit de la 21,778 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

0767574129 Lili RaduVand vila foarte bine poziționată pe colt,stradal,16m deschidere,dublă deschidere.Vila se pretează atât pentru spații comerciale cât și pentru reședința.Vila este usor de compartimentat pentru orice domeniu iar poziția deosebita pe care o are stradal si pe colț cu dublă deschidere aduce un plus oricărei activități. Vila se pretează pentru azil,școală,restaurant,clinica,birouri,afacere si reședința etc.O vizionare este necesară pentru toate detaliile.La acest moment vila are ca afacere la parter  SPALATORIE AUTO si etajul 1 si 2 resedinta- afacerea de la parter este la cheie (afacerea, hala - 150mp, mijloace fixe, si teren 300mp)parter et.1 si 2 reședința birouri 450m construiți.Spalatoria este funcțională, văd format, contracte in derulare profit 100% garantat din prima zi.Situata in sectorul1 București.
Spalatorie auto complet utilata, astfel:   - 4 rampe (betonate si elicopterizate cu scurgere prin filtrare reziduri) pentru autoturisme - complet utilata cu: aspiratoare profesionale; sisteme pentru spalare cu brate rotative (360gr) suspendate pentru fiecare rampa; sisteme pentru pulverizare/"samponare" solutie;   - 1 sala de asteptare;   - 2 grupuri sanitare F/B;   - camera tehnica cu 2 pompe (2 pompe pentru autoturisme)   - pompe apa rece/apa calda ( sistem pe motorina);   - centrala termica (pe curent);   - vestiar, sala mese si baie cu dus pentru personal;   - dependinte;  Spatiu separat pentru stergere/suflare cu aer/aspirare complet betonat;
Apatarura ultramoderna complet functionala;
Sistem monitorizare video cu 4 camere de filmare/supraveghere cu inregistrare indelungata zi/noapte;
Bazine colectare/filtrare apa uzata  - conform legislatiei in vigoare;Autorizatie de la Garda de Mediu;Racordare la canalizare;Racordata la reteaua de apa;Curent trifazic;
Tot personalul angajat cu contracte individuale de munca cu norma intreaga; 
Accesul se face direct din stradă dublă deschidere văd format ,trafic intens.
Posibilitarea de extindere service,vulcanizare.
Firma/afacerea  detine contracte in derulare si vad format - clienti fideli.Firma/afacerea si-a onorat toate imprumuturile efectuate catre banca.Firma/afacerea nu are datorii la stat, toate cheltuielile fiind onorate in termenele  prevazute de legislatie.Perioada de amortizare a investitiei este relativ mica.Serviciile de spaltorie auto se efectueaza cu solutii de brand, avand colaborari cu diferiti furnizori din doemniu.Firma/afacerea are potential de crestere.Domeniul de activitate se poate modifica fără probleme, spațiile fiind ușor de compartimentat.
Pretul este negociabil.
La fata locului mai multe detalii.Rog seriozitate.

Detalii imobil Casa vila

Camere 10
Strada Piatra Morii nr.1
Suprafata 450 m2
Structura P+1+2
Bai 4
Suprafata teren 310 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2010
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..