Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere

76 m2, 9/10

400 € / luna

Ultima actualizare: 17 Aprilie 2019

Loc de parcarecentrala proprieVecinatati; Scoala nr 39, Scoala Araba, Parc Plumbuita ( Gradinita Plumbuita), Parc Motodrom, Mc Donald"s.10 minute pana la Carrefour Colentina, Kaufland Colentina si Piata OborIesire imediata catre A3  prin strada GherghiteiMijloace de transport in comun: tramvai 21, troleibuz 66 

Detalii imobil Apartament 3 camere

Garantie 400 €
Camere 3
Strada Fabrica de Gheata
Suprafata 76 m2
Etaj 9/10
Bai 1
Terase si balcoane 2
Centrala termica DA
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat partial
Utilat partial
An renovare 2015
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..