Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila noua, zona Pia╚─â Alba Iulia 1100 EUR

130 m2, P+1

1.100 € / luna

Ultima actualizare: 16 Aprilie 2019

Proprietar, inchiriez vila noua in Piata Alba - Iulia, suprafata totala de 130 mp utili+100 mp curte, fiind compusa din 3 camere P + 1., 2 BAI, bucatarie utilata. Pretabila pentru locuit sau birouri.
Strada linistita, fara trafic, locuri de parcare.Dotari: incalzire centrala cu termostat, termopane, constructie noua de la zero in 2018, unic locatar in curte, pod 64 mp.Camera parter: 46 mpDoua camere etaj: 23 mpMansarda neamenajata, utila pentru depozitare

Detalii imobil Vila noua, zona Pia╚─â Alba Iulia 1100 EUR

Camere 3
Strada Întrarea Andrei Barseanu
Suprafata 130 m2
Structura P+1
Bai 2
Mobilata partial
Utilata partial
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..