Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3-4 camere cu Garaj zona Udriste Matei Basarab

127 m2, 2/2, an constructie: 1939

157.000 €

Ultima actualizare: 26 Iulie 2019
Rata credit de la 4,141 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar.
Imobil stil interbelic situat intr-o zona ultracentrala in continua dezvoltare, cu garaj la demisol de 21 mp si boxa la mansarda de circa 7 mp.
A fost apartament cu 3 camere care au fost transformate in 4 camere prin adaugarea unui perete fals care a separat salonul principal mare, creand un dormitor de 22 mp, si un living de 15 mp continuat de o logie spatioasa care poate fi transformata intr-un spatiu de relaxare.Toate camerele sunt foarte spatioase si bine luminate. 

Detalii imobil Apartament 3-4 camere cu Garaj zona Udriste Matei Basarab

Camere 3
Strada Matei Basarab
Suprafata 127 m2
Etaj 2/2
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1939
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..