Duplex 3 camere, luminos, bloc nou Maior Coravu

90 m2, 4-5, an constructie: 2011

169.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 4,601 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Duplex 3 camere, 3 bai si loc de parcare proprietate privata. Apartamentul este intr-o stare foarte buna, e situat intr-un bloc construit in 2011, cu ferestre mari, scaldat in lumina. De asemenea, are terase generoase la fiecare etaj, iar fiecare camera are acces la terase. Parcul National se afla la 10 min pe jos, parcul Ciurea la 3 min pe jos. 

Detalii imobil Duplex 3 camere, luminos, bloc nou Maior Coravu

Camere 3
Strada vitejiei
Suprafata 90 m2
Etaj 4-5
Bai 3
Stare proprietate buna
An constructie 2011
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..