Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ofer spre închiriere ap 3 cam dec cf 1, 2 gr sanitare

73 m2, 4/4

600 € / luna

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2019


Închiriez ap 3 cam decomandat, 4/4,bloc reabilitat, stradal Bdul Camil Ressu,  sector 3, lângă stația de benzina Luk Oil zona Ilioara, Ap renovat complet, dotat și utilat cu mobilier, saltele noi, mașina spălat rufe noua, frigider, aragaz, centrala termica, contorizat, aer condiționat nou, ușa metalica, interfon, cablu, doua grupuri sanitare, cote întreținere decente.       

Zona liniștită, parc IOR, metrou Nicolae Grigorescu, piețe și magazine lângă, Park Lake la 5 minute, vizionare cu programare, preferabil tineri, nefumători, fără animale,  preț 600 euro /luna negociabil, o luna avans și o luna garanție, contract ANAF. Ap se închiriază pe termen lung minim 1 an de zile. 

Tel contact 0770 950 200


Detalii imobil Ofer spre închiriere ap 3 cam dec cf 1, 2 gr sanitare

Garantie 600 €
Camere 3
Strada Camil ressu 66
Suprafata 73 m2
Etaj 4/4
Bai 2
Camari si logii 1
Terase si balcoane 1
Langa metrou DA
Centrala termica DA
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
A / C DA
An renovare 2019
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..