Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 4 camere Teiul Doamnei

90 m2, 5/8, an constructie: 1980

107.000 €

Ultima actualizare: 2 Aprilie 2019
Rata credit de la 2,919 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament cu 4 camere situat in zona TEI - Colentina, pe strada Teiul Doamnei, confort 1, semidecomandat, etaj 5/10, bloc construit in 1980 si reabilitat in 2016. Apartamentul are o suprafata totala de 90 mp, 2 bai, 1 balcon inchis, 2 debarale. Vederea apartamentului este pe spate fiind ferit astfel de zgomotul si praful produs de circulatia rutiera.

Imobilul are o pozitionare excelenta, avand ca vecinatati Piata Obor, Metrou Obor, Veranda Mall, Kaufland, Calea Mosilor, Soseaua Colentina, Lizeanu, Tei, parcul Tei, Sectia 7 Politie.

Apartamentul dispune de loc de parcare platit.

Apartamentul poate fi vazut atat in timpul saptamanii, cat si in week-end cu conditia stabilirii vizionarii cu 2 ore inainte.

Pret 107.000 euro

Detalii imobil Apartament 4 camere Teiul Doamnei

Camere 4
Strada Teiul Doamnei, 10
Suprafata 90 m2
Etaj 5/8
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1980
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..