Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular, ap 3 camere sector 3 pe fizcienilor vis a vis de Lidl

80 m2, 6/8

400 € / luna

Ultima actualizare: 15 Aprilie 2019

Apartament 3 camere semidecomandat, cu o suprafață de 80 m2, mobilier, utilat: frigider, aragaz, hotă, mașină de spălat rufe, 2 aere condiționate în cele 2 dormitoare, rulouri exterioare la toate geamurile, 2 grupuri sanitare si numeroase spații de depozitare.

Locatia este pe Str. Fizicienilor nr20, bl 20A, vis-a-vis de Lidl, cu vedere la magazin, etaj 6/8, bloc reabilitat, scara cu 2 lifturi, camere de supraveghere în lifturi și pe etaje, separație gaze, apometre.

Parcul IOR este la 7 min de mers pe jos, stații autobuz și tramvai, piata Ambrizie, merou N. Grigorescu (5 min de mers pe jos). Apartamentul este liber. Preferabil de inchiriat pe termen lung, nu acceptam animale de companie.

Detalii imobil Particular, ap 3 camere sector 3 pe fizcienilor vis a vis de Lidl

Plata in avans 1 luna
Garantie 400 €
Camere 3
Strada Fizicienilor
Suprafata 80 m2
Etaj 6/8
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..