Casa Demisol(35mp 1birou)Parter(133mp 6cam)Mansarda(133mp neamenajata)

301 m2, D+P+M, an constructie: 1942

310.000 €

Rata credit de la 8,440 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobil in curs de actualizare

Pe MagazinulDeCase.ro dorim sa oferim doar informatii reale si de actualitate. Nu putem garanta ca informatiile referitoare la acest imobil mai sunt inca de actualitate, de aceea dumneavoastra nu mai aveti acces la datele de contact ale proprietarului. In momentul in care vom reusi sa luam legatura cu proprietarul pentru a ne confirma toate detaliile prezentate vom posta din nou si datele acestuia de contact. Pana atunci va invitam sa cautati in continuare printre miile de oferte cu informatii complete si actualizate pe care le avem disponibile pe site. Echipa MagazinulDeCase.ro va ureaza mult succes!

Casa vila individuala Demisol, P+M, situata in strada Maior Ilie Opris, zona Brancoveanu – Parcul Tineretului/Oraselul Copiilor, la 5-7 minute de mers pe jos de statia de metrou Constatin Brancoveanu, Parcul Tineretului, magazine (Megaimage, Carrefour, etc.) si la o statie de metrou de Mall Sun Plaza.

Casa a fost construita in anul 1942 din caramida pe structura de beton armat, compartimentata initial in 2 apartamente separate in suprafata construita de 133 mp si un teren de 270 mp.

Casa a fost consolidata si renovata integral de catre o firma specializata in 2005-2006 pentru a putea fi supra-etajata. S-a consolidat fundatia si peretii exteriori au fost intariti cu o structura de plasa sudata de fier-beton si ciment.

Casa a fost apoi izolata la exterior cu termosistem de 10 mm si amenajata cu finisaje de calitate, scara interioara cu balustrada de inox, gresie si parchet nou in camere.

La demisol exista un birou spatios de 35 m.p. cu gresie, cu destinatia initiala de adapost de protectie la bombardament construit conform normelor legale.

La parter exista 6 camere:1(un) living spatios cu semineu (provenit din 2 camere de zi) , 3  (trei) dormitoare, un birou, o bucatarie mare cu dinning (provenita din 2 bucatarii), dressing, hol, baie, WC serviciu, debara, 2 holuri cu acces la doua usi de exterior. Atat living-ul cat si bucataria pot fi reimpartite cu usurinta in cate doua camere fiecare.

Bucataria este mobilata modern la comanda, cu masina de spalat vase incorporata si blat de granit gri la mobilier. Mobila de bucatarie intra in pretul de vanzare.

Mansarda are suprafata de 132 mp cu planseu de beton, tip open space dotata cu 4 ferestre tip Velux si 6 mini ferestre plasate vertical, tip termopan prevazute cu plase si este neamenajata. Acoperisul este de tip Lindab refacut in 2015, cu antena de satelit.

Sistemul de incalzire si de furnizare a apei calde  se face cu centrala termica noua (schimbata in decembrie 2017) de 31 Kw si 13 calorifere aluminiu iar livingul este dotat cu aer conditionat.

 Exista disponibil un proiect de reamenajare mansarda: „Documentatie tehnica ptr. reamanajare mansarda”, mai 2015 executat de o firma specializata. Se poate extinde suprafata construita cu inca un apartament la mansarda in suprafata de aprox. 130 mp la nivelul existent de inaltime sau se poate inalta pentru un apartament la etajul 1.

Curtea are o suprafata de 137 m.p. si este pavata cu dale ornamentale, gradina este amenajata in stil fengh-shui, cu 2 pergole/ spatii de relaxare.

Casa se vinde partial mobilata: bucatarie mobilata, dotata cu blaturi si masa de granit, masina de spalat vase, aragaz si hota inox, dressing, mobila hol si dormitor pe comanda.

Acte la zi, fara litigii.


Caracteristici

Nr. camere: 6  parter+1 birou la demisol

Suprafaţă utilă: 301 mp

Suprafaţă construită: 133 mp

Suprafata desfasurata: xxxx

Nr. bucătării:1

Nr. băi: 1 baie + WC serviciu

Suprafaţă teren: 270 mp

Front stradal: 18,50 m

Învelitoare acoperiş:Tabla Lindab

An construcţie: 1942

Structură rezistenţă: beton

Regim înălţime: P+M

Nr. locuri parcare: 3

Specificaţii

Utilităţi

·        Utilitati generaleCurentApaCanalizareGazCATVTelefon

·        Sistem incalzireCentrala proprieCalorifere

·        ClimatizareAer conditionat

·        Acces internetCabluWireless

Finisaje

·        PodeleParchetGresie

·        Usi interiorPanel

·        PeretiFaiantaVopsea lavabila

·        Ferestre cu geam termopanPVC dotate cu rolete

·        Usi intrare: 2, Metal si PVC

Dotări

·        BucatarieMobilataUtilata

·        DiverseScara interioara cu balustrada inoxSemineu

·        Dotari imobilAcoperis LindabCurte amenajata, pergole, gradina de flori

·        ElectrocasniceAragazFrigiderMasina de spalat vase

·        MobilatPartial

Alte detalii zonă

·        Amenajare straziAsfaltate

·        Mijloace de transport: RATB statia Maior Ilie Opris, Metrorex statia Constantin

 Brancoveanu 

·        Iluminat stradal

Vicii

Nu are vicii.

Vecinătăţi

Sos. Oltenitei intrarea in Parcul Tineretului/Oraselul Copiilor, Parcul Carol

Metrorex Constantin Brancoveanu

Bdul Constantin Brancoveanu

OMV Petrom Eroii Revolutiei

Parcare etajata cu 11 nivele Eroii Revolutiei

Metrorex Eroii Revolutiei

Alte detalii

Zona este foarte linistita.
Acte la zi.

Se vinde direct de proprietar, comision 0%.

 

[Mai multe imagini pe www.esophia.ro/casa]


Detalii imobil Casa Demisol(35mp 1birou)Parter(133mp 6cam)Mansarda(133mp neamenajata)

Camere 7
Strada Opris Ilie 47
Suprafata 301 m2
Structura D+P+M
Bai 2
Suprafata teren 270 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 1942
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil in curs de actualizare

Pe MagazinulDeCase.ro dorim sa oferim doar informatii reale si de actualitate. Nu putem garanta ca informatiile referitoare la acest imobil mai sunt inca de actualitate, de aceea dumneavoastra nu mai aveti acces la datele de contact ale proprietarului. In momentul in care vom reusi sa luam legatura cu proprietarul pentru a ne confirma toate detaliile prezentate vom posta din nou si datele acestuia de contact. Pana atunci va invitam sa cautati in continuare printre miile de oferte cu informatii complete si actualizate pe care le avem disponibile pe site. Echipa MagazinulDeCase.ro va ureaza mult succes!

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..