Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ap 2 cam, et 1 10, renovat, cartier Berceni Luica - Giurgiului

36 m2, 1/10, an constructie: 1974

39.999 €

Ultima actualizare: 28 Martie 2019
Rata credit de la 1,089 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Se vinde mobilat/utilat complet (fara frigider). Se poate vinde si fara mobila/electrocasnice, discutam la fata locului.
Nu lucrez cu agentiile imobiliare!
APARTAMENT- proprietar, posed cadastru, intabulare si toate actele necesare vanzarii- etaj 1 din 10, confort 2, semidecomandat- 2 camere, 1 baie, 1 balcon inchis termopan+plase tantari+tavan pvc+geamuri laterale sablate- usa metalica- vedere la gradina (pomi, banci, foisoare si loc de joaca pentru copii, aspersoare)- loc de parcare asigurat, platit la primarie- intretinere si utilitati la zi- baie si bucatarie complet mobilata - contoare individuale  (apa si caldura) - repartitoarele de caldura se citesc wireless- senzori de gaze- masina de spalat pe holul de la baie (oficiu)- parchet, gresie si faianta in baie, bucatarie si balcon, prize si intrerupatoare noi, nou renovat- 2 aparate de aer conditionat de 9000 BTU in dormitor si de 12000 BTU in living- calorifere otel- internet si TV RDS- apartament de mijloc (nu este pe colt)
BLOC- calitativ, construit in 1974, structura de beton, cu interfon, lift renovat- bloc civilizat si curat, usa de fier, gresie, acoperis pasarela- verdeata, foisoare, banci, loc de joaca pentru copii, aspersoare- parc mare langa bloc plus alte 5-6 parcuri adiacente
VECINATATI- intre 100 si 400 m pana la statiile de RATB: autobuze 102, 116, 216, 381, 220, tramvaie 4, 7, 11, 25, troleu 77- acces METROU la 4 km de statiile Eroii Revolutiei, Piata Sudului sau Aparatorii Patriei (5 statii de RATB)- cresa, scoala si gradinita de stat la 200 m- liceu la 1,5 km- la 400 m de Piata Resita si la 3 km de Piata Sudului (BIG Berceni), Progresului, Cultural, Covasna- la 300 m de Mega Image, Penny si Veselo Selo (magazin dedicat legumelor si fructelor)- la 300 m de farmacii, banci, pariuri, cofetarii, telecom, mobila, auto, benzinarii, fast food, pet shop, taxi, amanet, florarii, restaurante, spalatorii auto, curatatorii, centre medicale si laboratoare, posta, sectie de politie, scoala de soferi, vulcanizari, statii itp, sali de forta, etc.- la 2 km centrele comerciale mari (carrefour grand arena, selgros, dedeman, hornbach, decathlon, metro, auchan,  norauto)- la 4 km de Mall Sun Plaza si in apropierea Mall Liberty, Vulcan, AFI, Plaza, Vitan- la 4 km de spitalul de urgenta Bagdasar, 5 km de Sf. Ioan, 2 km de spitalul de copii Maria Sklodowska Curie (Budimex)- parcuri la 4 km (Carol, Tineretului, Oraselul Copiilor)- acces rapid la centura (Berceni, Bragadiru, Jilava, Magurele, Clinceni, Domnesti, Vidra, Frumusani , Giurgiu)- acces rapid la autostrazile A1 (Bucuresti-Pitesti), A2 (Bucuresti-Constanta) si A3 (Bucuresti-Ploiesti)

Detalii imobil Ap 2 cam, et 1 10, renovat, cartier Berceni Luica - Giurgiului

Camere 2
Strada Luica
Suprafata 36 m2
Etaj 1/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1974
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..