Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar - închiriez apartament 3 camere, decomandat

65 m2, 9/10

360 € / luna

Ultima actualizare: 26 Martie 2019

Apartament 3 camere, confort 1, decomandat, renovat, complet utiliat si mobilat, liber, etaj 9 din 10, cu vedere spre spatele blocului, ferit de zgomot si noxe, luminos si spatios, 65 mp, an constructie 1978, la 10 minute de metrou Piata Sudului, statie RATB in fata blocului . 
Dotari: AC la sufragerie si la dormitorul matrimonial, baie cu geam, balcon inchis, bucatarie cu camara, geamuri termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica, cablu TV si internet, loc de parcare.

Detalii imobil Proprietar - închiriez apartament 3 camere, decomandat

Camere 3
Strada Al. Obregia nr.35
Suprafata 65 m2
Etaj 9/10
Bai 1
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..