Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 4 camere

96 m2, 1/2

500 € / luna

Ultima actualizare: 25 Martie 2019

Inchiriez apartament la etajul 1 al unei vile, intrare stradala separata, format din 4 camere, + baie bucatarie. Adresa - Cartier Militari, sector 6, Str. Dezrobirii, pretabil pentru elevi / studenti., numar etaj: 2, numar camere: 4, numar bai: 1, suprafata utila: 96, anul constructiei: 2000

Detalii imobil Inchiriez apartament 4 camere

Camere 4
Strada dezrobirii
Suprafata 96 m2
Etaj 1/2
Bai 1
Mobilat partial
Utilat partial
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..