Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 4 camere de inchiriat str. Giuseppe Verdi

163.92 m2, 2/5

2.200 € / luna

Ultima actualizare: 22 Martie 2019

Apartamentul cu finisaje de lux ocupând tot etajul 2 într-un bloc S+P+5+M (construit în 2007), are 4 camere (living, 3 dormitoare, 3 băi) + 1 cameră de serviciu, bine împărțite, decomandate și foarte luminoase. Bucătăria este complet utilată. Camerele pot fi mobilate la cerere, mobilierul urmând a fi ales împreuna cu chiriașul.Are 2 locuri de garare la subsol (2 si 3 în schița atașată).Blocul având și la celelalte nivele doar câte un singur apartament, este situat lângă parcul Verdi, pe o stradă foarte liniștită, fără aglomerație de mașini. Acces ușor la piața Floreasca, zonele comerciale Promenda, Billa, Kaufland si clubul Pescariu.  Disponibil de la 01.04

Detalii imobil Apartament 4 camere de inchiriat str. Giuseppe Verdi

Camere 4
Strada Str. Giuseppe Verdi nr. 13
Suprafata 163.92 m2
Etaj 2/5
Bai 3
Mobilat partial
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..