Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez

72 m2, p/8

550 € / luna

Ultima actualizare: 19 Martie 2019

Inchiriere apartament 3 camere, 2 bai, decomandat, langa piata Norilor, 3 minute de metroul Tineretului şi 5 minute de metroul Timpuri Noi.

Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat modern, renovat recent, cu gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, Tv, Wi-Fi.

Propietatea se afla la parter/8, chiar in spate la MegaImage Sincai.

Pretul de 550 de euro negociabil.

Pentru mai multe detalii si vizionari, telf: 0731376336

Detalii imobil Inchiriez

Garantie 550 €
Camere 3
Strada viorele
Suprafata 72 m2
Etaj p/8
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..