Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar ,vand apartament 3 camere complet renovat,liber ,linistit

64 m2, parter/9, an constructie: 1963

69.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 1 Aprilie 2019
Rata credit de la 1,878 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand  apartament complet renovat in anul 2019 ,3 camere, balcon, debara si camara, instalatie electrica noua , calorifere si instalatie de tevi inlocuite ,termopane cu sistem antiefractie , jaluzele cu actionare manuala, aer conditionat. Usi noi, usa de intrare metalica cu sistem de inchidere de inalta siguranta( Mottura).Blocul se afla vis a vis de magazinul Kaufland , la 10 minute de mers pe jos de magazinul Billa, Auchan, Romstal sau Complex si restaurant Drumetul.Tot in 10 minute se ajunge la parcul Drumul Taberei si la statia de tramvai 41, statia de metrou cea mai apropiata  in 10 minute pe jos " Drumul Taberei 34". Statie in fata blocului pentru liniile 69,90,93 ,126 care fac legatura cu centrul Bucurestiului.

Detalii imobil Proprietar ,vand apartament 3 camere complet renovat,liber ,linistit

Camere 3
Strada Bd 1 Mai nr 30
Suprafata 64 m2
Etaj parter/9
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1963
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..