Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular 2 cam METROU p-ta Sudului

45 m2, 4/4, an constructie: 1980

56.500 €

Ultima actualizare: 12 Martie 2019
Rata credit de la 1,539 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular vand 2 cam ,cf 1,semidecomandat,camara,balconLOC DE PARCARE GRATIS!!!Imbunatatiri:-gresie -faianta-parchet-aer conditinonat-termopane-balcon inchis din termopan-usi interior noi-calorifere otel noi-interfon-instalatie cupru-sanitare noi
Totul este nou ( 3 luni) mobila este facuta pe comanda !!!Renovat integral !!!
Facilitati :- la 3 min de mers pe jos fata de statia de metrou pta sudului ( 300 m)- la 3 min de mall Sun Plazza ( 300 m)- la 5 de Budimex- Mega image la 50 m-statie ratb la 100 m-scoala,gradinita ft aproape-atat in fata blocului cat si in spate este amenajat cate un loc de joaca pt copii ( parc )
Toate actele necesare vanzarii Disponibil imediatPt mai multe detalii sunati la :
0731 883 200 Dna Mariana

Detalii imobil Particular 2 cam METROU p-ta Sudului

Camere 2
Strada Nitu vasile
Suprafata 45 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 1980
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..