Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere Dr Taberei

53 m2, 8/10, an constructie: 1969

51.500 €

Ultima actualizare: 12 Martie 2019
Rata credit de la 1,368 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Oferta vanzare apartament 2 camere,circular,etaj 8/10,53 mp,2 lifturi,bloc reabilitat,contor gaz,termopan,um,fara imbunatatiri,liber.Apartamentul este situat in cartierul Dr Taberei,zona Romancierilor,distanta de 1 statie de Mall Plaza,tramvai 41,2 min viitoarea statie de metrou.

Detalii imobil Apartament 2 camere Dr Taberei

Camere 2
Strada Romancierilor
Suprafata 53 m2
Etaj 8/10
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1969
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..