Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament Calea Mosilor, 3 camere, terasa

86 m2, 7/7, an constructie: 1938

85.000 €

Ultima actualizare: 11 Martie 2019
Rata credit de la 2,316 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere, din care 2 dormitoare și 1 living, o baie și o bucătărie deschisă, 3 balcoane și o terasă, recent renovat, utilat și mobilat . Suprafața  utilă a întregului apartament este de 86 mp. Apartamentul este situat la etajul 7 al unui bloc cu 7 etaje, cu vedere atât stradală, cât și în spatele blocului. Apartamentul are instalatia electrica si cea sanitară complet refăcute, centrală nouă de apartament, geamuri cu termopan. Blocul este situat central la intersecția Calea Mosilor cu Bd. Carol,  are risc seismic 2, expertizat in 2017. Legea 112 in istoric, sentintă definitivă și irevocabilă.

Detalii imobil Apartament Calea Mosilor, 3 camere, terasa

Camere 3
Strada Calea Mosilor
Suprafata 86 m2
Etaj 7/7
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1938
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..