Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Propietar vand apartament 2 camere in cartierul Brancusi

52 m2, 2/13, an constructie: 2009

62.000 €

Ultima actualizare: 28 Martie 2019
Rata credit de la 1,688 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propietar vand apartament  2 camere in cartierul Brancusi- Drumul Taberei.

Localizat intr-un cartier de tineret are ca proximitati urmatoarele : parcul pentru copii Brancusi, scoli, gradinite , centrul medical cu regim de urgenta , supermarketuri precum Kaufland, Mega Image , Lidl. Acces  facil la mijloacele de transport in comun si aproape de viitoarea  statie de metrou.

Apartamentul se afla situat intr-un bloc construit in anul 2009 acesta avand 13 nivele . Orientat S-E si incadrat, apartamentul este unul calduros si perimite acceesul luminii naturale. Imobilul este prevazut atat cu parcari subterane cat si supraterane iar la subsolul acestuia exista boxe individuale si un spatiu pentru depozitarea bicicletelor

Apartamentul este prevazut cu numeroase spatii de depozitare  inclusiv un balcon de 5.21mp, dressing atat pe hol cat si in dormitor si o camera separata care poate fi folosita si in scopul depozitarii

Fiind vorba de o proprietate personala au fost folosite finisaje de calitate superioara, mobila integral realizata pe comanda si utilat cu electrocasnice de ultima generatie . In pretul apartamentului sunt inluse toate acestea.

Detalii imobil Propietar vand apartament 2 camere in cartierul Brancusi

Camere 2
Strada Bulevardul Timisoara
Suprafata 52 m2
Etaj 2/13
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 2009
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..