Apartament de 3 camere de vanzare

75 m2, 10/11, an constructie: 1973

77.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,114 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

De vanzare apartament de 3 camere, semidecomandat, in zona Baba Novac- parcul IOR. Blocul a fost construit in 1973, este reabilitat, are lift modern si locatarii sunt de buna calitate. Apartamentul este situat la etajul 10/11 (are etaj tehnic si terasa). Se afla intr-o zona linistita, superba, cu multa verdeata, ferita de zgomotul si poluarea bulevardelor (vis a vis de Parcul Ghe. Petrascu), avand in vecinatate facultatea de Medicina Dentara Titu Maiorescu, scoala gimnaziala Leonardo da Vinci, liceul Benjamin Franklin, scoala gimnaziala de Arta nr. 5, complexul Gloria, parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR), mall-ul Park Lake, Piata Ramnicul Sarat, Stadionul National Arena, centre comerciale, etc., si aproape de mijloace de transport: troleibuzele 70,79, autobuzul 311, tramvaiele 40,56. Statiile de metrou (Titan, Dristor, Piata Muncii) sunt la distanta de aproximativ 12 minute pietonal. Apartamentul este curat, recent renovat, are o suprafata de 75 mp, bucatarie mare de 12 mp, mobilata si utilata (aragaz, cuptor, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider). Este un apartament foarte luminos, cu geamuri mari, inclusiv la baie, multe spatii de depozitare (debarale, camara mare) si boxa la subsolul blocului. Blocul dispune de asemenea de uscatorie. Balconul este mare (7 mp), inchis si vederea este frumoasa.
Imbunatatiri: parchet din lemn masiv, gresie, faianta, zugravit recent, balcon inchis, ferestre cu geam termopan PVC, bucatarie mobilata si utilata, usa metalica, usi interioare din lemn, apometre, repartitoare, aparate de aer conditionat si acces la internet prin cablu ( fibra optica, Wireless).
Apartamentul este disponibil imediat.
Se accepta orice varianta de plata (cash sau cu credit) sau schimb cu o casa.Detalii imobil Apartament de 3 camere de vanzare

Camere 3
Strada Gheorghe Petrascu
Suprafata 75 m2
Etaj 10/11
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1973
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..