Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Unirii, ap spaČios cu vedere de vis la DâmboviČa

57 m2, 4/8

464 € / luna

Ultima actualizare: 7 Martie 2019

Ofer spre închiriere ap 2 camere, hol spațios, 3 balcoane. Curat, utilat si mobilat in limitele decenței si nu a prostului gust.Scara linistită si curată.Vedere de vis si linistitoatre la apa Dâmboviței. La 200 m de statia metrou Unirii.464 €/luna *usor negociabil.Agentil(i)lor le pot oferi intre 0-25% din valoarea unei rate, in funcție de promovare si implicare.

Detalii imobil Unirii, ap spaČios cu vedere de vis la DâmboviČa

Camere 2
Strada Splaiul Unirii
Suprafata 57 m2
Etaj 4/8
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..