Acest anunt nu mai este activ

Apartament modern deosebit

77 m2, 5/5, an constructie: 2012

73.000 €

Ultima actualizare: 4 Martie 2019
Rata credit de la 1,987 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Mix de apartament cu casa. Atunci cand ajungi la usa apartamentului (etajul 5 al unul imobil) intri intr-un living foarte spatios – cam 9 metri lungime.
Din living, printr-o scara interioara se face accesul la “etaj” catre cele doua dormitoare(unul de 17mp, celalat de 14), separate de un hol si o baie spatioasa.
Blocul in care se gaseste apartamentul este la intersectia dintre Bd. Brancoveanu si str. Lamotesti, Sectorul 4.
Apartamentul este situat la mansarda (et.5 si 6). Peretii sunt drepti la etajul 5, iar la et. 6 doar un perete este incliant foarte putin. Datorita pozitionarii, in timpul verii nu sunt probleme cu temperaturile ridicate, iar centrala termica proprie si buna izolatie ajuta ca iarna costul cu gazul sa fie ok.
Statia de autobuz e la 50 de metri si se ajunge cu usurinta la metrou Brancoveanu (in aproximativ 5 min.)
In apropiere cu acces usor: magazine, farmacie, , Scoala-50m, Gradinita-50m, locuri de joaca (cel putin 4 pe o raza de 100 m), Parc Brancoveanu , Spitalul Marie Curie, Benzinarii, Piata Covasna, Piata Sudului, Mall Grand Arena, Mall Sun Platza.
Foarte bine compartimetat, modern, toate tevile si cablurile prin pereti, separarea dormitoarelor de spatiul de zi, toate utilitatile sunt separate (gaz, apa, current, canalizare), parcare ADP.
Proprietar

Detalii imobil Apartament modern deosebit

Camere 3
Strada Lamotesti
Suprafata 77 m2
Etaj 5/5
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 2012
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..