Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

PROPRIETAR VAND AP. 2 CAMERE BERCENI !!!

51 m2, 10/10, an constructie: 1970

57.000 €

Ultima actualizare: 31 Martie 2019
Rata credit de la 1,552 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

🏠 PROPRIETAR  VAND AP. 2 CAMERE BERCENI !!!  

 ️ proprietar: 0766519412,  💰 57.000 euro

Proprietar apartament 2 camere in zona Berceni-Obregia, sector 4, confort 1, decomandat, 51 mp,  etaj 10/10, renovat, terasa renovată, termopan - inclusiv balcon inchis, parchet, gresie, faianta, usa metalica, aer conditionat, bucatarie mobilata, calorifere noi, storuri la geamuri din lemn, se vinde mobilat partial. Pozitionarea ofera acces rapid catre toate punctele de necesitate curenta: statii RATB , magazine comerciale, piata, centre medicale, banci, scoala, gradinita, Telekom.


Detalii imobil PROPRIETAR VAND AP. 2 CAMERE BERCENI !!!

Camere 2
Strada Straduintei
Suprafata 51 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..