Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Theodor Pallady, metrou Nicolae Teclu, 2 camere, dec, lift,parcare

72 m2, 2/4, an constructie: 2019

66.800 €

Ultima actualizare: 22 Februarie 2019
Rata credit de la 1,819 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamente cu 2 camere, decomandate, diferite tipuri, armonios compartimentate, spatii generoase(70-80mp). 8 imobile in ansamblu rezidential nou, dispun de lift hidraulic, locuri de parcare, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii. Predare la cheie cu toate finisajele incluse, la alegerea clientului. Centrala termica 24 kw, aer conditionat 12000 BTU, tamplarie PVC Salamander gri cu geam tripan, izolatie termica exterioara de 15 cm. Structura de rezistenta din stalpi, grinzi si diafragme de beton, inchiderile din caramida Porotherm. Bransate la toate utilitatile sectorului 3(ENEL, APA NOVA, ENGIE), contorizare individuala. Nu sunt percepute costuri suplimentare de mentenanta, acestea ramanand la latitudinea asociatiei de proprietari dupa predarea ansamblului.
Pret la plata credit.

Detalii imobil Theodor Pallady, metrou Nicolae Teclu, 2 camere, dec, lift,parcare

Camere 2
Strada Drumul Gura Calitei
Suprafata 72 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2019
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..