Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament la mansarda, Aparatorii Patriei, 2 camere

34 m2, 5/5, an constructie: 2012

25.500 €

Ultima actualizare: 6 Martie 2019
Rata credit de la 694 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament de vanzare in Bucuresti cu 2 camere

Appartement de tip duplex de 34 mp constâ din 1 bucatarie cu living, 1 dormitor, 1 baie, 1 balkon.

Apartamentul a fost construit 2012.

Apartamentul ieste finisat cu: usa metalica, centrala, trepta din fier forjat, prize, comutatoare, parchete si accesorii de baie (faianta, ghiveta, dus, toaleta). Blocul este reabilitat interior si exterioar 2012, izolatie exterioara/interioare cu polistiren de 10 cm.

Lucrarile au fost desfasurate in deplina legalitate iar avizele si autorizatiile necesare pentru intabularea apartamentelor au fost eliberate de catre primaria de sector si inspectoratul de stat in constructii , de asemenea acestea supervizand calitatea si executia lucrarii.

Adresa:  Bucuresti, Sectorul 4, Aleea Moldovita Nr. 5 Bl. C5

Detalii imobil Apartament la mansarda, Aparatorii Patriei, 2 camere

Camere 2
Strada Alea Moldovitei nr.5
Suprafata 34 m2
Etaj 5/5
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..