Vile duplex 4 camere la cheie Titan

117 m2, p+1+M, an constructie: 2018

90.900 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,475 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Complex 10 case/vile duplex finisaje lux Gura Putnei, acces bulevard nou Bratarii la 2 min de Auchan, gradina amenajata, p+1+m -117 mp utili la cheie complet echipate si finisate. 4 camere, 3 bai; Curte amenajata 61-140 mp, terasa-beton amprentat stil piatra cubica; Termoizolatie 10 cm, vopsea decorativa AplaLux, piatra de fatada; Tamplarie Veka 5 camere gri, centrala termica Buderus 27kw, incalzire prin pardoseala parter. Ceramica Spania 120/60 cm placi rectificate. Direct dezvoltator, comision 0

Tel 0747181818

Detalii imobil Vile duplex 4 camere la cheie Titan

Camere 4
Strada Gura Putnei
Suprafata 117 m2
Structura p+1+M
Bai 3
Suprafata teren 61 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..