Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Universitate Mosilor

63 m2, 4/8

450 € / luna

Ultima actualizare: 13 Februarie 2019

Apartament central Carol Mosilor, superb, luminos, et4/8, renovat, mobilat si utilat recent (ferestre aluminu, parchet, gresie, faianta, usi schimbate, frigider, plita, masina de spalat, televizor, dressinguri mari si incapatoare, mobila de foarte buna calitate etc.). Vedere deosebita spate (ferit de zgomotul stradal). Intrarea din bulevard, scara luminoasa si curata. Bloc 1985, recent reabilitat.Pozitie excelenta!!!In aproximativ 8 minute se ajunge la Universitate pe jos.

Detalii imobil Universitate Mosilor

Garantie 450 €
Camere 2
Strada mosilor 262
Suprafata 63 m2
Etaj 4/8
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..