Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament nou 2 camere de inchiriat in Prelungirea Ghencea

65 m2, 2/11

250 € / luna

Ultima actualizare: 18 Martie 2019

Proprietar, ofer apartament in bloc nou, 2 camere de inchiriat pe termen lung pe Prelungirea Ghencea in Complexul Rezidential Dimri Residence aproape de Cartierul Latin. Apartamentul nu este mobilat, are o suprafata de 65 mp, se afla la etajul 2.Pretul este 250 Eur (1+1 garantie). 

Detalii imobil Apartament nou 2 camere de inchiriat in Prelungirea Ghencea

Plata in avans 1 luna
Garantie 250 €
Camere 2
Strada Prelungirea Ghencea
Suprafata 65 m2
Etaj 2/11
Bai 1
Mobilat nu
Utilat nu
Stare proprietate noua
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..