Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu de inchiriat in vila, apartament, curte, garaj

100 m2, 1/1

1.200 € / luna

Ultima actualizare: 12 Februarie 2019

zona Domenii- langa Parcul Ciresari, casa zdravana (chiar va puteti face loc intr’un top10 al celor mai sigure locuinte din Bucuresti), curte interioara (doua curti interioare), garaj din beton (separat de cladire dar unit cu aceasta, locuri de parcare rezidentiala pe strazi = 3 + in interior (in curte) si nu in ultimul rand, demisolul; care se poate transforma dupa necesitati in domitor, camera de lucru (muzica, studiu, meditatii… de orice natura sau meridian, depozit ori dating). intr’una din curti exista bucatarie si baie (cladiri ridicate separat de casa, loc unde ar fi loc bun de inovatie).
Pret pt vanzare: 162500EUR
Pret pt inchiriere: 1200EUR / luna (fara garajul din beton)
Telefon de Contact: 0752.071438 @ Laurentiu.

Detalii imobil Spatiu de inchiriat in vila, apartament, curte, garaj

Camere 3
Strada mladitei
Suprafata 100 m2
Etaj 1/1
Bai 1
Mobilat nu
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..