Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

4 cam Parcare ADP Parc Izvor 6 min 0 COMISION

95 m2, 7/8, an constructie: 1988

94.998 €

Ultima actualizare: 27 Februarie 2019
Rata credit de la 2,587 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ofer apartament spațios și luminos, situat într-o zonă rezidențială liniștită și plăcută. Dispune de loc de parcare ADP ! Poziționarea este CENTRALĂ, cu acces facil la mijloace de transport, grădinițe, școli, parcuri, etc:~ 6 minute de AFI Cotroceni (cel mai mare mall din România);~ Parc Izvor - 6 minute distanță;~ MEGA IMAGE - 140 m distanță;~ 8 minute de Piața Unirii;~ Parc Sebastian - 500 m distanță;~ Kaufland Sebastian - 600 m distanță;
Direct proprietar, ZERO COMISION: 07-2251-1594
Apartamentul este construit în anul 1988 și oferă: două bai, patru camere (3 dormitoare + 1 living), și un balcon. Este modern finisat cu materiale de foarte bună calitate, iar confortul termic este asigurat și de o unitate AC de 9000 BTU.

Detalii imobil 4 cam Parcare ADP Parc Izvor 6 min 0 COMISION

Camere 4
Strada Dorneasca 11
Suprafata 95 m2
Etaj 7/8
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1988
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..