Apartament elegant 2 camere Panduri

53 m2, parter/8, an constructie: 1993

99.500 €

Ultima actualizare: 4 Februarie 2019
Rata credit de la 2,643 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul situat intr-o zona civilizata, la 2 min de Cotroceni (zona vile) si statia de metrou Academie, zona cu una dintre cele mai bune scoli generale, mall, supermarket, spital, parc Romniceanu. Apartamentul este la parterul inalt al unui bloc de 8 etaj, este decomandat format din hol intrare, hol intermediar, living, dormitor, bucatarie, dressing, debara si baie. Acesta este renovat, mobilat si complet utilat. Dotat cu instalatie sanitara/termica noua din cupru, apometre, instalatie electrica noua, tamplarie PVC cu geam triplu, parchet triplustratificat de stejar, gresie/faianta, obiecte sanitare si mobila bucatarie produse in Italia. Mobila living lemn masiv India, canapele Kika. Electrocasnice si obiecte de iluminat moderne.

Detalii imobil Apartament elegant 2 camere Panduri

Camere 2
Strada Iovita
Suprafata 53 m2
Etaj parter/8
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1993
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..