Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 3 camere, zona Iancului-Ritmului, decomandar, an 1981

70 m2, 10/10 cu etaj tehnic pe o parte din aparrament, an constructie: 1981

95.000 €

Ultima actualizare: 1 Februarie 2019
Rata credit de la 2,586 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 3 camere, zona Iancului-Ritmului-Avrig, an 1981, 70 mp, decomandat, mobilat si utilat modern, 2 bai, un dresing facut din debaraua de pe hol, 1 balcon. Plus o debara de 2 mp/ din casa scarii intrare langa usa de la intrare in apartament, loc de parcare, etaj 10/10 cu etaj tehnic pe o parte din apartament. Bloc reabilitat 2017, termopane schimbate, acoperis refacut, fara probleme. Apartament pozitionat pe nord -vest. Vara foarte racoros, iarna foarte calduros , cu repartitoare ( cu cheltuieli mici la intretinere) are rulouri exterioare la dormitoare, plase de tantari la toate geamurile, geam la ambele bai.  Utilat cu : frigider Samsung( 5 ani) , 2 AC, masina spalat rufe Samsung (5 ani), masina spalat vase, boiler la baie. Este intr-o zona linistita, aproape de Metrou Iancului, de piata Obor, de Mall Veranda, de Mega Mall. Scara curata, vecini linistiti, curte in spatele blocului unde vara copiii se pot juca liberi.

Detalii imobil Vand apartament 3 camere, zona Iancului-Ritmului, decomandar, an 1981

Camere 3
Strada Aleea Magura Vulturului
Suprafata 70 m2
Etaj 10/10 cu etaj tehnic pe o parte din aparrament
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1981
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..