Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar inchiriez 2 camer Obor

54 m2, 10/10

260 € / luna

Ultima actualizare: 28 Ianuarie 2019

Proprietar inchiriez 2 camere Mosilor-Obor ,bloc stradal,reabilitat termic,intrare, vedere spate 10/10, liftul merge pana la etj. 10, proaspat renovat cu g,f,parchet,termopan, 2 usi metalice la intrare, nemobilat,neutilat, usile de interior si caloriferele schimbate, repartitoare,apometre, in gura metroului la Obor, la 2 minute de piata, parc, scoli, gradinita, la parter este Mega Image,liber.

Detalii imobil Proprietar inchiriez 2 camer Obor

Garantie 1 €
Camere 2
Strada sos Mihai Bravu nr. 2
Suprafata 54 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Mobilat nu
Utilat nu
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..