Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila de inchiriat. Suprafata totala 250m2. Vizavi de Pescariu sport

250 m2, S+P+1

2.450 € / luna

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2019

Amplasarea este intr-un loc foarte comod, central si verde. Vila este dupa renovare. Complet mobilata. Toate camere sunt echipate cu aer conditionat. Exzista aspirator centralizat. Telefon. Contract cu compania de sicuritate BGS. Loc pentru parcare linga casa. Acces in curte reglementat de bariera. TELEFON DE CONTACT A PROPRIETAR +37369854676 (Vaiber/direct). Pret negociabil ( depinde de durata contractului)., numar etaj: 4, numar camere: 6, numar loc de parcare: 1, numar bai: 4, suprafata utila: 200m2, suprafata totala: 250m2, anul constructiei: 2007. 

Detalii imobil Vila de inchiriat. Suprafata totala 250m2. Vizavi de Pescariu sport

Camere 6
Strada G.Titeica 190A
Suprafata 250 m2
Structura S+P+1
Bai 4
Mobilata da
Utilata da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..