Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere zona Dristor

71 m2, 4/8, an constructie: 1981

89.900 €

Ultima actualizare: 20 Februarie 2019
Rata credit de la 2,448 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament cu 3 camere, confort 1, semidecomandat, Su=68 mp si Sc=71 mp, prevazut cu 2 grupuri sanitare (baie cu aerisire naturala), spatiu de depozitate (debara) si 1 balcon inchis (tip logie, la bucatarie, a fost incorporat in suprafata acesteia). Apartamentul are vedere stradala si este situat la etajul 4 din 8 intr-un bloc curat, construit in anul 1981, reabilitat in 2017. Apartamentul a fost remodelat (bucatarie deschisa), beneficiaza de finisaje de calitate: plafoane false, ferestre cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, usi interioare lemn, calorifere din aluminiu, 2 unitati aer conditionat, usa acces metalica, apometre, repartitoare si se vinde mobilat si utilat, cum se vede in fotografii. 
Blocul este amplasat in imediata apropiere de mijloacele de transport in comun (10 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Dristor), supermarket-uri, gradinita, scoala. Proprietatea este pregatita pentru vanzare. Pretul este ferm

Detalii imobil Apartament 3 camere zona Dristor

Camere 3
Strada Racari
Suprafata 71 m2
Etaj 4/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1981
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..