Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament Floreasca

45 m2, 3/3, an constructie: 1960

81.900 €

Ultima actualizare: 16 Ianuarie 2019
Rata credit de la 2,230 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Cartier Floreasca, strada Rossini. Apartament 2 camere decomandat, etaj 3/3. 45 mp plus boxa 1 mp. Bloc reabilitat termic.

Renovare completa 2018. Termopan, usa intrare metalica Maco, instalatie electrica complet schimbata, instalatie sanitara si de incalzire pe polipropilena, usi interior noi, parchet lemn masiv. Bucatarie utilata partial.

 

Acces la mijloace de transport autobuz, tramvai, metrou la Televiziune. Aproape de parcul Herastrau.

Scoala si gradinita in apropiere, Mall Promenada, Mega Image, Kaufland,  Carrefour, centre medicale, sala de sport, piscina.

81900 euro negociabil.

Direct proprietar.

Tel. 0735384727

Detalii imobil Apartament Floreasca

Camere 2
Strada Rossini
Suprafata 45 m2
Etaj 3/3
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1960
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..