Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere

42 m2, 10/10, an constructie: 1970

60.000 €

Ultima actualizare: 15 Ianuarie 2019
Rata credit de la 1,634 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

    Apartamentul este situat in cartierul Bucuresti Noi la 30 metri     de statia de metrou - Parc Bazilescu  si la 50         metri de statia      RATB. In zona la 100 metri se afla piata 16 febroarie si parcul          Bazilescu          Srada pietii nr.33-35 bloc a7 sc. b etaj 10 ap.85
       Apartamentul este semi decomandat se compune din: 2                    camere,     2 holuri, bucatarie, baie, balcon si loje .       Apartamentul are parchet din lemn,use                                       metalica,termopane,gresie    si faianta in baie si       bucatarie. Are    apa calda si rece si gaze.                       .       Blocul este izolat termic si are locuri de parcare auto
        Sandulea ilie telefon 073.954 6814

Detalii imobil Apartament 2 camere

Camere 2
Strada Pietii nr.33-35
Suprafata 42 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..