Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Giurgiului - Mirador, Apartament 2 camere, 50mp, Confort 1, Decomandat

50 m2, 2/7, an constructie: 1967

45.000 €

Ultima actualizare: 15 Ianuarie 2019
Rata credit de la 1,225 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, ofer spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, situat pe sos Giurgiului, in spatele restaurantului Mirador, zona linistita, parculet cu loc de joaca in fata blocului, gradinite/scoli si magazine foarte aproape. Imobilul este situat la et 2/7 al unui bloc construit in anul 1967, are o suprafata de 50 mp, beneficiaza de geamuri cu termopan la toate ferestrele, balcon inchis, usi noi, geam la baie si nu are efectuate îmbunătățiri recente. Cadastru, intabulare, certificat performanta energetic. Accept plata prin credit. Colaborez si cu agentiile imobiliare pentru care ofer comision de 2%.

Detalii imobil Giurgiului - Mirador, Apartament 2 camere, 50mp, Confort 1, Decomandat

Camere 2
Strada Soseaua Giurgiului
Suprafata 50 m2
Etaj 2/7
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1967
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..