Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere Baba Novac Dristor, bloc reabilitat termic

46 m2, 9/10, an constructie: 1968

68.000 €

Ultima actualizare: 14 Ianuarie 2019
Rata credit de la 1,852 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 2 camere, semidecomandat, utilat, mobilat recent cu exceptia dormitorului, renovat, proaspat zugravit; blocul fiind construit in 1968 si reabilitat termic si anvelopat in 2017.Locuinta este foarte curata si foarte bine intretinuta.Apartamentul este situat intr-o zona excelenta, langa parcul IOR, metrou Dristor si Mall Park Lake, cu acces  foarte rapid la mijloace de transport in comun. 

Detalii imobil Apartament 2 camere Baba Novac Dristor, bloc reabilitat termic

Camere 2
Strada Baba Novac
Suprafata 46 m2
Etaj 9/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1968
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..