Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Mosilor - Ion Maiorescu

55 m2, 5/8, an constructie: 1982

78.000 €

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2019
Rata credit de la 2,124 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular 2 cam.sd.cf.1, etaj 5/8,bloc 1982, reabilitat termic in 2015, cu Supraf. = 54,26 mp , balcon = 6,72 mp si la maxim 5 min.de metrou , piata si parc Obor ,
Apartamentul a fost renovat complet in 2014,instalatii electrice / sanitare schimbate,G+F+P+UM+AC living + usi interior schimbate + termopane de calitate ( nu de la reabilitare ). Se vinde cu bucataria mobilata ( mobila pe comanda materiale de calitate ) si partial utilata ,pret usor neg. Fara comision ptr. agentii .

Detalii imobil Mosilor - Ion Maiorescu

Camere 2
Strada Ion Maiorescu 11
Suprafata 55 m2
Etaj 5/8
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1982
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..