Inchiriere Apartament 3 Camere Eroii Revolutiei (metrou, parcare)

80 m2, 6/10

460 € / luna

Imobil inchiriat

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

De inchiriat apartament de 3 camere in zona Eroii Revolutiei, langa fostul City Mall, la 4 minute de mers pe jos de statia de metrou Eroii Revolutiei. Posesorilor de autoturism le este asigurat si un loc de parcare platit, in fata blocului.
Apartamentul este situat la etajul 6 din 8 in bloc mixt, contorizat, stradal, orientat spre N, cu o priveliste superba. Este proaspat renovat (noiembrie 2018), foarte curat si amenajat astfel incat sa fie modern, practic dar si cochet. Prima inchiriere.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat (nou) cu smart TV (cablu si internet Wi-Fi), combina frigorifica, plita gaz si cuptor electric incorporabile, hota, cuptor cu microunde, vesela, masina de spalat rufe, fier si masa de calcat, aspirator. Mai dispune de doua aparate de aer conditionat instalate in living si in dormitorul matrimonial. 
Apartamentul are un balcon util, amenajat, de aprox. 7m, doua grupuri sanitare, spatii de depozitare generoase si incaperi spatioase, inclusiv bucataria. 
Finisaje: parchet, gresie, faianta, usi interioare noi, usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geam termopan la ferestre si balcon, vopsea lavabila, iluminat led.
Facilitati: statia de metrou Eroii Revolutiei (magistrala M2 Berceni-Pipera), magazine la doi pasi la parterul blocului, Sun Plaza (la 2-3 km), sali fitness, parc Carol, Tineretului, Oraselul Copiilor /zona verde, piata, scoli, gradinite, acces la alte mijloace de transport in comun, acces rapid in centru si la diverse hypermarket-uri sau magazine de bricolaj.
De preferat inchiriere pe termen lung (>2ani). Initial se solicita o luna avans, plus o luna garantie. 
Cerem si oferim seriozitate.

Detalii imobil Inchiriere Apartament 3 Camere Eroii Revolutiei (metrou, parcare)

Plata in avans 1 luna
Garantie 460 €
Camere 3
Strada Soseaua Oltenitei
Suprafata 80 m2
Etaj 6/10
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil inchiriat

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..