Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere BUCURESTI, vand sau schimb cu similar BRASOV

64 m2, 7/8, an constructie: 1982

65.000 €

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2018
Rata credit de la 1,715 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 3 camere, confort 1, semidecomandat, 2 grupuri sanitare, suprafata totala 89 mp, suprafata utila 64 mp. Apartamentul este situat pe Str. Margeanului, nr. 20, la etajul 7, intrun bloc de 8 etaje, constructie 1982, cu spatii comerciale la parter, aproape de piata, scoli, gradinite si centre comerciale (Mega Image -50 m, Profi – 100 m, Kaufland si Carrefour – 800 m, Cora – 1000 m). Blocul este stradal, cu statia mijloacelor de transport in comun in fata sa. Blocul este prevazut in programul de reabilitare termica si dispune de scara iluminata natural, cu flori la fiecare etaj inclusiv pe timp de iarna, sistem de incalzire centralizat la toate apartamentele, detectoare de gaze in apartamente si pe casa scarii, lift ingrijit si functional permanent, locatari civilizati cu plata obligatiilor de intretinere la zi.
Apartamentul a fost renovat complet in anul 2013, inclusiv instalatiile sanitare dar mai putin balconul, si dispune de usa metalica la intrare, geamuri termopan, aer conditionat, parchet, gresie, faianta, usi interioare si mobilier schimbate recent. Deoarece nu exista blocuri in fata, apartamentul ofera o priveliste deosebita spre zona de vile.
Prefer ca vanzarea sa se faca cu apartamentul mobilat si utilat conform fotografiilor. Fara mobilier pretul este de 62000 euro.
Sunt dispus la un schimb cu apartament 2-3 camere, suprafata minima 60 mp, etaj 1-3, in BRASOV, zonele Centru civic, Calea Bucuresti, Astra, Gemenii, Garii, Grivitei, Vlahuta, Avram Iancu.

Detalii imobil Apartament 3 camere BUCURESTI, vand sau schimb cu similar BRASOV

Camere 3
Strada Margeanului
Suprafata 64 m2
Etaj 7/8
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1982
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..