Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

AVIATIEI, Vand 3 Camere 96 mp Utili in Bloc Nou, 122 mii euro.

96 m2, 2/4, an constructie: 2015

122.000 €

Ultima actualizare: 4 Decembrie 2018
Rata credit de la 3,322 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

In cel mai sigur, curat, linistit si cautat cartier, zona de Nord. Particular vand apartament 3 camere orientare sud-est, vedere libera, panoramica, select, luminos, total 96 mp utili, etaj intermediar 2/4, bloc 2015, locuit, 3 balcoane cu un total de 18 mp utili, balcon la fiecare camera, 2 bai, compartimentare avantajoasa, pereti caramida, separare zi-noapte, semifinisat, la alb, usa metalica, tripan Salamander, instalatiile montate la pozitie, electrica din cupru, cablare internet, interfon, lift, placari granit balcon, casa scarii. Str. Telescopului 2-8, sector 1, acces pietonal in 10 min la zona birouri Aviatiei, Barbu Vacarescu, metrou Aurel Vlaicu, Mall Promenada, parc Herastrau. Inclus loc parcare exterior. Pret fix 122 mii euro, cel mai mic pret pe mp util din Aviatiei.

Detalii imobil AVIATIEI, Vand 3 Camere 96 mp Utili in Bloc Nou, 122 mii euro.

Pret/m2 1.270,83 €
Camere 3
Strada telescopului 2-8
Suprafata 96 m2
Etaj 2/4
Bai 2
Terase, balcoane 3
Stare proprietate noua
An constructie 2015
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..