Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere Armeneasca Bucuresti

67 m2, 3/3, an constructie: 1940

1 €

Ultima actualizare: 21 Decembrie 2018
Rata credit de la 0 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament de 2 camere+camera tip hol+boxa, momentan in curatenie, dupa renovare in septembrie a.c. Anterior, renovat pana la placa, turnata in anul 2010.
Situat intr-un imobil pe 3 nivele, intr-o zona linistita, selecta ! Bloc tip vila, fara bulina rosie. IDEAL pentru un tanar sau familie tanara , fara copii ! 
Avantaje : Locatie-zona de interes social-cultural-educativ. PRET! Intimitate, acces la toate mijloacele de transport in comun. Apartament luminos. Loc public de parcare, in fata cladirii. 

Apartamentul este oferit prima data spre vanzare .NEGOCIABIL !
Mai multe detalii , telefonic .

Detalii imobil apartament 2 camere Armeneasca Bucuresti

Camere 2
Strada Spatarului
Suprafata 67 m2
Etaj 3/3
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1940
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si dau diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..