Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere Campia Libertatii

65 m2, 8/10, an constructie: 1971

76.000 €

Ultima actualizare: 15 Februarie 2019
Rata credit de la 2,069 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere semidecomandat, etaj 8 din 10, suprafata utila 65 mp.

Bloc din beton si caramida, an constructie 1971.

Zona linistita, la 10 minute de parcul National sau 5 minute de parcul IOR.

Blocul este reabilitat termic, are geamuri termopan si plase de tantari tip rulou la toate geamurile, repartitoare de caldura si contoare de apa, senzor de gaze.

Apartamentul are loc de parcare platit la primarie. De asemenea, mai detine o boxa pe holul blocului si o parte dintr-o boxa comuna la subsolul blocului platite la administratie.

Intretinerea este foarte avantajoasa, in jur de 150 lei pe timpul veri si 300 lei pe timpul ierni (3 persoane).

Se vinde mobilat asa cum se vede in poze, cu toate electrocasnicele in stare buna de functionare (cuptor, plita, hota, frigider, masina de spalat, aer conditionat, etc).

Are cadastru si intabulare.

 

Detalii imobil Apartament 3 camere Campia Libertatii

Camere 3
Strada Nicolae Licaret nr 1
Suprafata 65 m2
Etaj 8/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1971
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..