Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Schimb

32 m2, 10/11, an constructie: 1976

40.000 €

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2018
Rata credit de la 1,089 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Schimb garsoniera luminoasa, confortabila si primitoare chiar la metrou Nicolae Grigorescu. Pozitionare perfecta - scoala + gradinita + banci + tramvai + metrou++ multa verdeata. Bloc reabilitat termic, la 5 minute de mers pe jos de metrou Nicolae Grigorescu, pe strada Patulului nr 4, etaj 10/11 (etajul 11 este tehnic si NU este locuit). Gresie - parchet - termopan - internet- aer conditionat si consumuri contorizate. Mobila -de un finisaj superior - comandata special astfel incat sa creeze o ambianta surpinzator de confortabila, eleganta si tinereasca totodata . Totul nou. Avantajoasa daca va raportati la ea ca la o investitie, bineinteles. In prezent inchiriata - pretul zonei 280E. Doresc schimbul cu un apartament 2/3 camere cu suprafata minima utila 65 mp - fara nicio imbunatatire. De preferat in sectorul 4/5 insa celelalte zone ale Bucurestiului nu sunt excluse - doar sa fie o zona linistita si curata. - Pozele sunt reale.
Va rog sa nu ma contactati telefonic in intervalul 10.00-19.00. Pe site sunt prezenta aproape in permanenta.
O zi frumoasa!

Detalii imobil Schimb

Camere 1
Strada Patulului
Suprafata 32 m2
Etaj 10/11
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1976
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..