Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

PROPRIETAR inchiriez apart. 2 camere, stradal, bloc izolat termic

54 m2, 8/9

350 € / luna

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2018

Inchiriez central apart. 2 camere stradal Calea Mosilor, vizibilitate pe spate si laterala, panorama larga si inspirationala asupra Bucurestiului (pana la Casa Poporului si Casa Scanteii) – etajul 8 din 9 locuibili (are si etaj 10 - uscatorie), ferit de zgomotul strazii (la dormitor termopan cu 5 camere) ; sufragerie incastrata total (termopan spre balcon, iar balconul si el cu termopan) ; 54mp utili ; mobilier camere, bucatarie, baie +  utilitati (aragaz, combina frigorifica, masina de spalat), repartitoare caldura (caloriferele se incing foarte tare la maxim, dupa cum doriti, dvs decideti reglajul), apometre, termopane la camere, baie, balcon ; parchet, gresie, faianta, varuit in alb ; 2 debarale in hol ; balcon ; usa metalica ; lift, interfon ; bloc foarte bun, constructie din 1983 ; doar 2 vecini pe etaj ; locatarii blocului intelectuali, civilizati, simpatici ; bloc renovat+izolat termic exterior de primarie ; asociatie de proprietari foarte bine organizata ceea ce face intretinerea cat mai mica posibil; bloc renovat recent si in interior (varuit, vopsit meticulos, ghena pe etaj impecabila) 

Accesul cel mai rapid spre directiile : Piata Universitatii, zona Obor, Bulevardul Dacia-Eminescu-Piata Romana

 

350 euro/luna pt persoane particulare (pt agentii este mai mult !) ; 

tel: 075 60 11 595

 

Cand am locuit, am deschis caloriferele abia in decembrie tarziu numai la camere 1-2/saptamanal, apoi ianuarie-februarie doar 1-2 ore pe seara, caldura se mentine excelent. In bucatarie si baie nu le-am deschis deloc, nu a fost nevoie, nu este frig iarna !!! Bloc excelent !!!

 

Gresia si faianta nu sunt lux sau recente, insa mobilierul si aparatura sunt recente, nu are nimic batranesc.

Daca am uitat sa scriu ceva, sunati-ma si va raspund cu placere :)

Detalii imobil PROPRIETAR inchiriez apart. 2 camere, stradal, bloc izolat termic

Garantie 350 €
Camere 2
Strada Calea Mosilor
Suprafata 54 m2
Etaj 8/9
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..