Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

2 camere Unirii - Nerva Traian - Goga bloc reabilitat termic

62 m2, 8/8, an constructie: 1991

90.000 €

Ultima actualizare: 11 Decembrie 2018
Rata credit de la 2,451 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere decomandat, spatios si foarte bine compartimentat, suprafata utila 55 mp, suprafata totala 62 mp, 1 aparat aer conditionat, 2 balcoane inchise termopan (4 mp, respectiv 3 mp), finisaje de buna calitate, izolat termic atat pe interior cat si pe exterior (bloc reabilitat termic in anul 2017, inclusiv terasa), usa metalica. Mobilat si utilat.

1 loc parcare platit ADP.

Blocul este situat intr-o zona linistita, intre Bd Unirii si Bd Octavian Goga.

Apropiere de Vitan Mall, scoli, gradinite si numeroase mijloace de transport in comun.

Detalii imobil 2 camere Unirii - Nerva Traian - Goga bloc reabilitat termic

Camere 2
Strada Emil Botta
Suprafata 62 m2
Etaj 8/8
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1991
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..